Slideshow

NL /

English

Op de bestaande garage en carport van Villa BH is een opbouw in realisatie.


Een nieuwe sculpturale vorm wordt toegevoegd met verschillende dakvlakken en uitkragende kozijnen. De aanvulling is in dezelfde materialisatie als de bestaande villa met houten gevels en groene daken. De naar voren stekende kozijnen creëren aangename (zit) nissen in de vertrekken en een bijzondere entreegevel van de villa.


De nok van het dak is gedraaid ten opzichte van de gevels om een optimale zon opbrengst te krijgen voor de zonnepanelen, die op het zuidelijke dakvlak komen.


Eind 2014 is de oplevering gepland.



Ontwerp:                        Ramon Knoester, WHIM architecture, Rotterdam

Programma:                    Gastenverblijf

Locatie:                           Burgh-Haamstede, Zeeland

Oppervlak:                      56m2 vloeroppervlak

Cliënt:                             Particulier

Adviseur:                         Bouwkundig adviesbureau baas

Aannemer:                      Verseput bouw- en milieutechniek, Burgh-Haamstede


Villa BH Plus

Locatie: Burgh-Haamstede, Zeeland


Uitbreiding van de bestaande villa in Zeeland.